Sport

2016.06.20. 16:33

Leadta nevezését a három NB III.-as

A három NB III.-as baranyai csapat, a megyei I. osztályból feljutott PMFC, valamint a Komlói Bányász és a Szentlőrinc is leadta a nevezését a harmadosztályra.

K. Mayer A. (Dunántúli Napló)

A piros-feketékkel kapcsolatban már megírtuk, hogy a szakmai stáb hat játékosnak megköszönte az eddigi munkáját, Erdős Sándor pedig tanulmányi elfoglaltsága miatt távozik. Jó hír, hogy a keret többi tagjával információink szerint már megegyeztek szóban, így mindenki marad. Természetesen lesznek majd új futballisták is, hiszen szükség van az erősítésre: az előző szezonhoz képest ugyanis lényeges változás, hogy kettő helyett a következő idényben csak egy csapat juthat fel az NB III.-as csoportokból az NB II.-be, vagyis csak a bajnok válthat osztályt. Márton Gábor együttese július 4-én kezdi majd meg a felkészülést.

A hatodik helyen végző Komlói Bányásznál is biztosan lesznek távozók és érkezők is, emiatt egyelőre még nem fogalmazták meg a következő szezon céljait, de nem valószínű, hogy lejjebb akarják adni a mostaninál. Varga Balázs együttese korán kezd, már jövő hétfőn, június 27-én megtartják az első tréninget.

A nyolcadik helyen záró Szentlőrincnél nem változik az elvárás, ugyanúgy stabil középcsapatként akarnak szerepelni, mint legutóbb. Reith Róbert vezetőedző játékosai még két hétig pihenhetnek, a PMFC-hez hasonlóan július 4-én kezdik a felkészülést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!