Sport

2016.07.17. 17:49

Decemberben jön a Veszprém Komlóra

A Magyar Kézilabda Szövetségben elkészítették a férfi NB I. 2016/2017-es bajnoki szezonjának programját.

K. Mayer A.

Eszerint az első fordulóra szeptember 11-én kerül majd sor, az utolsóra pedig május 24-én – idén december közepén, 18-án fejezik be a sorozatot a résztvevők.

Amint azt már lapunkban korábban megírtuk, a mezőny tizennégy csapatos lesz, az indulók között mindössze egy újonc van, a Budakalász. A bajnokság programjában ezúttal nem szerepel rájátszás, egyszerűbb a lebonyolítás: a tizennégy résztvevő játszik egy oda-visszavágós kört, vagyis mindenki összesen huszonhat mérkőzést, s ezzel vége is a szezonnak. Az élvonalbeli csapatok egy-egy alkalommal játszanak a magyar junior válogatottal is.

A programból kiderül, hogy a Sport36-Komló otthon kezd, a Ceglédet fogadja az első fordulóban. Kilvinger Bálint együttese tehát rögtön egy nagyon fontos meccsel indít, majd a balmazújvárosi bajnokit követően egy brutálisnak tűnő sorozatba vág bele, amely során találkozik a Veszprémet kivéve az összes élcsapattal: Csurgó, Balatonfüred, Tatabánya, Szeged. Fontos információ, hogy a bajnok Veszprém december 4-én jön Komlóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!