Sport

2016.07.29. 16:13

Ismét megtartják a PTE-PEAC baráti találkozóját

A PTE-PEAC-cal kapcsolatos a hír, miszerint a klub labdarúgó-szakosztálya augusztus 27-én, szombaton rendezi meg a hagyományos baráti találkozóját.

H. L.

A tavaly elhunyt Studer Imre, Bikal volt polgármestere, az ottani iskola egykori testnevelője emlékére a helyi német nemzetiségi önkormányzat labdarúgó öregfiúk villámtornát szervezett, amelyet a PTE-PEAC csapata nyert meg a Bikal, a Dombóvár, a szlovákiai Hidaskürt és a Sásd hasonló korosztályú együttesei előtt. A torna gólkirálya Farkas László (PTE-PEAC) lett.

A PTE-PEAC-cal kapcsolatos a hír, miszerint a klub labdarúgó-szakosztálya augusztus 27-én, szombaton rendezi meg a hagyományos baráti találkozóját. Erre Pécsett, a Verseny utcai PEAC sporttelepen (volt Postás-pálya). kerül sor a korábbi és jelenlegi, edzők, sportvezetők, játékosok, valamint szimpatizánsok részvételével. A 15.00 órakor kezdődő program a PTE-PEAC öregfiúk–Magyar ügyvédválogatott futballmeccsel indul, majd az egyetemisták megyei I. osztályú felnőtt gárdájának bajnoki mérkőzésével folytatódik. A rendezvény közös baráti vacsorával zárul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!