Kék hírek, bulvár

2016.08.30. 18:01

Mérgezett kolbász a gyepen

Úgy tűnik, az emberek kreativitása határtalan, ha ártani kell. Most épp patkánymérges lecsókolbászt tett ki valaki Kertvárosban, a Várkonyi buszmegálló melletti zöldterületre.

K. E. I.

Ezúttal egy kutya sem lett beteg, de az eset nem egyedi. Ahol sok a kutya, így például Pécsett, a kertvárosi városrészben, vagy Komlón, a szilvási városrészben, ott rendre előfordulnak hasonló esetek. Hol tűkkel, szögekkel, hol kampóval tűzdelt csalit szórnak ki az ebeknek, hol „sima” mérgezett húst. Hogy pontosan mi ezzel a szándék, csak megtippelni lehet.



Zavar valakit a sok kutyaugatás, esetleg a kutyagumi, a kóbor állatok, vagy az ösztöneik által hajtott kanoktól féltik szuka kutyáikat. Pontos válasz nincs, ugyanis az elkövetőket szinte soha nem lehet tetten érni. A kutyatartók egyetlen eszköze, hogy felhívják egymás figyelmét a veszélyre, és pórázon, szájkosárban viszik sétálni az ebeket. Így ugyanis semmit sem tudnak felenni a földről.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!