Sport

2016.09.20. 12:56

Veszprémet fogadja a Komló

A Sport36-Komló férfi kézilabdacsapat ma este a Veszprémet fogadja az NB I. negyedik fordulójában. A világsztárokkal teletűzdelt bakonyiak ellen aligha szerzik meg Szögiék első pontjaikat, a hazai közönség azonban valószínűleg így jól fog szórakozni.

Szakács Miklós

Biztosan nem így képzelték el Komlón a kézilabdacsapat szezonkezdetét. Három forduló után három vereséggel állnak ugyanis Szögiék az NB I. utolsó előtti helyén. Az első fordulós veszprémi vereségért valószínűleg senki sem haragudott meg a csapatra, azonban a Cegléd elleni hazai fiaskó és a balmazújvárosi vereség azért már sokaknak fájt. Ilyenkor mondaná azt az optimista énünk, hogy sebaj, jön az újabb bajnoki, ismét egy esély a pontszerzésre.

És tényleg, valóban jön az újabb meccs, azonban borítékolható, hogy nem most kezd majd el meglódulni Kilvinger Bálint együttese. Ma este 18 órától ugyanis a Telekom Veszprém csapat látogat Komlóra.
– Az eddigi szereplésünk után bizony lóg egy kicsit a játékosok orra, de ez azt hiszem természetes is – árulta el Kilvinger Bálint, a baranyaiak vezetőedzője. – Sajnos a Cegléd és a Balmazújváros ellen nem játszottunk jól, sok hiba akadt a játékunkban. Viszont sok meccs van még hátra a bajnokságból, bőven lesznek olyan mérkőzéseink, amiken visszanyerhetjük a most elhullajtott pontokat.

Abban persze a szakember is egyetértett, hogy ez aligha a ma esti derbi lesz.
– Had kezdjem azzal, hogy nagyon örülünk, hogy a Veszprém idén már az elejétől szerepel a bajnokságban – mondta az edző. – A mi szurkolóinknak is nagy élmény lehet, hogy egy ilyen kaliberű csapatot láthatnak testközelből. Ami minket illet, igyekszünk úgy játszani, hogy egy kicsit fel tudjunk nőni a sztárcsapathoz, és ne csak Nagy Laciék miatt legyen okuk tapsolni a drukkereinken.

Akárhogy is, de a komlói csapat szurkolóinak nem mindennapi élményben lesz részük ma este. És valószínűleg most még azt sem fogják bánni, ha aki nem komlói, az nem megy ki. Legalábbis, ha a Bakony tájékáról érkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!