Közélet

2016.09.20. 18:06

Szüreti fesztivál, ingyen buszjárattal

Immár tizennyolcadik alkalommal rendezi meg az önkormányzat a Mohácsi Szüreti és Borfesztivált.

W. K. (Dunántúli Napló)

A minden évben nagy népszerűségnek örvendő programot szeptember 24-én, most szombaton tartják, a hagyományos helyszínen: Szőlőhegyen, a Bükös-szurdoki rendezvénytéren.

A kulturális és szórakoztató programok délután fél háromkor kezdődnek: fellép többek közt Menyhárt Éva nótaénekes, a Mohácsi Tamburaiskola, az Újhold Néptáncegyüttes. Szekó József polgármester köszöntőjét követően kora este a Zora Néptáncegyüttes és a Poklade zenekar szórakoztatja a közönséget, majd Leblanc Győző ad operettműsort. A napot 20 órakor kezdődő utcabál zárja.

A rendezvény idején kirakodóvásárt tartanak, és boraikkal bemutatkoznak a helyi és Mohács környéki pincészetek. A fesztivál helyszínére a mohácsi Széchényi térről szombaton 14.30-tól 19.30-ig óránként ingyenes buszjárat indul, 14 és 16.30-kor pedig a busz helyett ingyenes kisvonat szállítja a megadott útvonalon az érdeklődőket. A Bükös-szurdoktól 21 órától hajnali egyig szintén ingyenes buszjárat indul vissza a Széchenyi térre.

 

Címkék#mohács

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!