Közélet

2016.09.27. 17:06

Vascsővel támadt az autóbuszra

Nem mindennapi utazásban volt élményük azoknak, akik idén január 20-án a Pécs–Orosháza között közlekedő autóbuszon utaztak.

Zs. J.

Történt ugyanis, hogy az M6-os autópályán egy kamion egy veszélyes manőver során megelőzte a menetrend szerint közlekedő buszt, akinek sofőrje egy idő után visszaelőzött, és jelezte a kamionosnak a nemtetszését. A kamionos „bepipult”, visszaelőzte, és a bátaszéki lehajtójában megállította járművét. Tekintettel arra, hogy a lehajtó egy sávból áll, így a busz is megállásra kényszerült.



A férfi kiszállt a kamionból, és kisebb szóváltás után egy vascsővel beütötte a jármű üvegét, majd elhagyta a helyszínt. A buszsofőr könnyebben sérült, a szálló üvegszilánkok az arcát és a karját sebesítették meg. A rendőrség a nyomozást befejezte, az ügyészség a kamionsofőrt felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével, valamint kisebb kárt okozó rongálás vétségével vádolja.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!