Közélet

2016.10.20. 17:11

Ünnepi főzés jótékony céllal - a Pécs Bike Maffia akciózik

A városszerte jótékony közösségi főzéseket szervező Pécs Bike Maffia szombaton ismét a kondérhoz áll.

N. L. (Dunántúli Napló)

A rászorulóknak ételt juttató csapat most a Csinos Presszó ünnepi programját erősíti a reggeltől délután háromig tartó Aszpik alkotói piacon.

A közösségi főzéshez a szokott módon felajánlásokat várnak támogatóktól, a zöldséges pulykaraguhoz az alapanyagokat péntek estig még be lehet vinni a Civil Közösségek Házába. Az akcióhoz segítőket is várnak olyan feladatokra, mint az előkészítés, tálalás és kerékpáros kiszállítás. A jelentkezéseket a facebook.com/pecsbikemaffia oldalon fogadják. Az adományokat gyűjtő süteményvásárhoz is lehet csatlakozni, a házi sütésű finomságokat a helyszínre várják. A bevétel a decemberi ünnepi főzés költségeihez járul hozzá.

A szombati nap természetesen nem csak az ételről szól a Csinosban, hiszen október 23-ához kapcsolódva megidézik a forradalom költészetét és lesz 56-os önarcképmontázs is versidézetekkel. Helyet kap itt a My Budapest Photo Projekt kiállítása is, amelyen fedél nélkül élők által készített fotókat mutatnak be, és a kezdeményezésről fórum is lesz a szervezőkkel.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!