Sport

2016.11.20. 17:42

A piros-feketék a másik dabasi csapattól is elhozták a három pontot

Sokkal nehezebben tudta most begyűjteni a három pontot a PMFC labdarúgócsapata, mint egy héttel ezelőtt, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy Márton Gábor együttese ismét győzött, s lendületben van.

K. Mayer András (Dunántúli Napló)

Legutóbb a Dabas-Gyónnak tízet lőttek a piros-feketék, amivel természetesen elkényeztették szurkolóikat. Persze mindenki tudta, hogy ilyenre, de még csak hasonlóra sem lehet számítani minden hétvégén, így a vasárnapi bajnokin sem, ugyanakkor a drukkerek bíztak benne, hogy Márton Gábor együttese az FC Dabastól is elhozza a három pontot. Hogy mindez nagy különbségű győzelemmel, vagy egygólossal sikerül, édesmindegy.

Ezúttal utóbbira volt példa. A PMFC ugyan dominált az első félidőben, s többször is volt esélye a gólszerzésre, nem élt egyetlen lehetőségével sem. A szünet után már nyíltabb volt a találkozó, a hazaiak megérezték, hogy lehet keresnivalójuk, s a 69. percben ziccerbe is került Domonyi – szerencsére nem tudta a kapuba lőni a labdát. Takács Ákosnak viszont sikerült a másik oldalon, a Koller Krisztián lövése után megpattanó labdát közelről a hálóba lőtte, s ezzel megszerezte a vezetést. A hajrában Koller megduplázhatta volna az előnyt, de ezúttal gól nélkül maradt a csapatkapitány, a piros-feketék azonban így is három pontot szereztek, s ez volt a lényeg.
A PMFC a következő fordulóban (november 26., 13.00) a hatodik helyezett Pénzügyőrt fogadja.

FC Dabas–PMFC 0-1 (0-0)
Labdarúgó NB III., Közép-csoport, 16. forduló.
FC Dabas: Scheilinger – Zsolnai (Hollauer, 62.), Kállai, Eördögh, Dobó (Huller, a szünetben) – Dabasi, Karacs (Sárközi, 74.), Surányi, Komoróczi – Domonyi, Tóth M. Vezetőedző: Erős Károly.
PMFC: Gábor P. – Kónya K., Fellai, Krapecz, Varga – Koller, Turi – Kónya D., Bata (Hleba, 65.), Károly B. – Bodor (Takács Á., 75.). Vezetőedző: Márton Gábor.
G.: Takács Á. (82.).

Címkék#Pécs#PMFC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!