Sport

2016.11.26. 12:09

Chris Smith most végre kedvére zsákolhat

Ezen a szombaton rendezik meg a fővárosban a kosárlabdázók All-Star gáláját. A PVSK sokszorosan érdekelt lesz, hiszen Chris Smith a nyugati kezdőötösben kapott helyet, a cserék között pedig ott találjuk Supola Zoltánt is.

F. Z. (DN)

A szervezők igyekeznek odafigyelni arra, hogy az eseményen minden élvonalbeli csapat képviseltesse magát, magyarul minden gárdából hívnak be kosarasokat. Chris Smith a zsákolóbajnokságon is elindul, s ha akkorákat húz majd, mint az edzéseken szokott, akkor komoly esélye van a győzelemre.

Az All-Star gálán immár évek óta összecsap a magyar U20-as válogatott a legjobb egyetemistákból összeállított gárdával. Ezúttal mindkét csapatban köszönhetünk PVSK-sokat: az U20-asoknál Boris Krnjajszki és Demeter Attila, míg az egyetemi válogatottban Kővágó-Laska Márk léphet pályára. Ráadásul a főmérkőzés szünetében köszöntik a magyar válogatottakat, így a B33-asokat is, amelynek szövetségi kapitánya a PVSK vezetőedzője, Csirke Ferenc.


ALL-STAR KERETEK
KELET: James Kinney (Szolnok), Vojvoda Dávid (Szolnok), Lilov (Szeged), Sztamenkovics (Jászberény), Poscsics (MAFC), Kovács (Paks), Arrington (Jászberény), Thomson (Vasas), Medve (Paks), Ivosev (Kecskemét), Juhos (Szeged), Pacher (Vasas). Vezetőedző: Sztojan Ivkovics.
NYUGAT: Ubilla (ZTE), Smith (PVSK) Ferencz (Körmend), Lóránt (Alba), Keller (Alba), Váradi (Falco), Benke (ZTE), Supola (PVSK), Edwards (Alba), Spica (Sopron), Loveridge (Körmend), Allen (Körmend). Vezetőedző: Teo Cizmic.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!