Sport

2016.12.11. 08:55

Most nyerni kell! Alsóházi rangadóra készül a PINKK-Pécsi 424 női csapata a BEAC ellen

A pécsiek nyolc vereséggel, győzelem nélkül állnak a tabella utolsó előtti, tizedik helyén.

Sz. M.

Mondjuk ezt sem gondoltuk volna a bajnoki rajtot megelőzően, az biztos. Az élet azonban úgy hozta, hogy a pécsiek nyolc vereséggel, győzelem nélkül állnak a tabella utolsó előtti, tizedik helyén, míg a BEAC eggyel megelőzi őket, helyezésben és a megnyert meccsek számát tekintve is. Mikor, ha nem most? A kérdés ezúttal tényleg jogosnak tűnik. Azért is, mert ha a BEAC ellen hazai pályán sem tud nyerni a PINKK, akkor igazából nem nagyon van miről beszélni, meg azért is, mert csütörtök este az MBA Moszkva otthonában egészen jól játszott végre a csapata, szoros meccsen maradt csak alul a nemzetközi kupában.

Az év végéhez közeledve tehát itt van már az ideje, hogy meglegyen a PINKK első győzelme. Ez már csak azért is jönne nagyon jól, mert jövő héten is egy nyerhetőnek tűnő mérkőzés következik – már ha Sarokék esetében lehet ilyet mondani idén – az MTK ellen. Karácsony előtt tehát egy kicsit fel lehetne lélegezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!