Kék hírek, bulvár

2016.12.15. 19:51

Túronyi gyilkosság: még keresik a tettest

Továbbra is érvényben van a díjkitűzés, az emberölésnek még nincs gyanúsítottja.

Zs. J. (Dunántúli Napló)

Mint arról a Dunántúli Napló május közepén beszámolt, vérbe fagyva találtak rá egy nyolcvanéves német férfi holttestére Túronyban. A nyugdíjast saját házban gyilkolták meg, a rendőrség közlése szerint a tettes május 14-16 közötti időben ölhette meg őt, majd a házból különböző értéktárgyakat lopott el és a helyszínről elmenekült.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője júniusban nettó egymillió forint nyomravezetői díjat ígért annak, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével a gyilkos beazonosítható. A napokban megtudtuk, hogy továbbra is érvényben van a díjkitűzés, az emberölésnek még nincs gyanúsítottja.

A rendőrség kéri, hogy aki az üggyel kapcsolatban információkkal rendelkezik, jelentkezzen a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon személyesen, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Címkék#túrony

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!