Közélet

2016.12.21. 14:24

Ez a város karácsonyi ajándéka: a két ünnep közt ingyenes lesz

Idén se kell fizetni a két ünnep alatt és között a parkolásért Pécs fizetős parkolási övezeteiben – tájékoztatta lapunkat a Biokom Nkft. Ez az önkormányzat karácsonyi ajándéka a közlekedők részére.

W.K.

A városvezetés azt szeretné elérni ezzel a kedvezménnyel, hogy a városban élők az ünnepek alatt és a két ünnep között minél könnyebben és egyszerűbben eljuthassanak szeretteikhez, együtt lehessenek az év utolsó napjaiban. Ezek alapján, dátum szerint 2016. december 23-án, zónától függően 17, illetve 18 órától 2017. január 2-án reggel 8 óráig lehet térítésmentesen letenni az autót a városban a fizető zónás területeken.

Nagyon fontos azonban tudni, hogy az ingyenesség továbbra sem vonatkozik a forgalomcsillapított, engedélyköteles övezetekre, valamint a magánparkolókra sem. A Biokom NKft. minden automatára külön felhívást is közzétesz, amelyen a szükséges információk megtalálhatók lesznek. Parkolási ügyekben egyébként a Biokom ügyfélszolgálata a két ünnep között is elérhető lesz a Siklósi út 52. szám alatti Központi Ügyfélszolgálati Irodájában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!