Kék hírek, bulvár

2016.12.28. 12:07

Szigetvári rendőrnő az év iskolarendőre

A kisvárosban dolgozó Nagy-Bodzsár Melinda rendőrnő lett az év iskolarendőre 2016-ban Baranyában.

K. E.

Az idén harmadik alkalommal megrendezett szakmai program keretében a karácsonyi ünnepek előtt Országos Rendőr-főkapitányságon adták át az Év Iskolarendőre kitüntetést, melyet idén Baranya megyéből Nagy-Bodzsár Melinda rendőr őrnagy, a Szigetvári Rendőrkapitányság rendőre vehetett át dr. Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagytól, az Országos Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesétől. Az igazgatásrendészeti szakterületen dolgozó szigetvári rendőrtiszt napi tevékenysége mellett a szigetvári Tinódi Lantos Sebestyén Általános Iskola iskolarendőreként is ténykedik, utóbbi területen nyújtott teljesítményét ismerték el a díjjal.

„Az iskola rendőre” program 2008. szeptember 1-jén indult. A program a tapasztalatok szerint nagymértékben segíti a gyermekek áldozattá válásának megelőzését célzó bűn- és baleset-megelőzési tevékenységet. Az iskolába rendszeresen ellátogató rendőrök az iskola pedagógusaival és az oda járó gyermekekkel is napi kapcsolatban vannak, bűn- és baleset-megelőzési előadásokat tartanak, és tevékenyen részt vesznek az iskolai programokban.

Címkék#szigetvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!