Hírek

2010.06.22. 18:07

Uruguayi siker, de a mexikóiak is örülhetnek

Az uruguayi válogatott Luis Suarez góljával nyert a mexikói csapat ellen a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság A csoportjának keddi zárófordulójában.

forrás: MTI

Forlánék ezzel a csoport élén végeztek, a  mexikóiak pedig a második helyen jutottak tovább. A rustenburgi találkozót Kassai Viktor vezette, segítői Erős Gábor és Vámos Tibor voltak. A magyar játékvezető kifogástalanul  bíráskodott.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Uruguay ezzel a góllal győzte le Mexikót
[/caption]
    
Eredmény, A csoport, 3. forduló

Uruguay-Mexikó 1-0 (1-0)

Rustenburg, Royal Bafokeng Stadion, 33 425 néző, v.: Kassai Viktor

gólszerző: Suarez (43.)
sárga lap: Fucile (68.), illetve J. Hernandez (77.), Castro (86.)
    
Uruguay: Muslera - Lugano, Victorino, Fucile, M. Pereira - D. Perez, Arevalo, A. Pereira (Scotti, 87.) - Cavani, Suarez (A. Fernandez, 85.), Forlán
    
Mexikó:
O. Perez - Osorio, Moreno (Castro, 57.), Rodriguez, Salcido -  Guardado (Barrera, a szünetben), Marquez, Torrado - Dos Santos, Franco, Blanco (J. Hernandez, 63.)


    
43. perc: Cavani jobb oldali beadására Suarez tökéletes ütemben érkezett, és öt méterről a kapu jobb oldalába fejelt (1-0).
    
Az első félidő uruguayi fölényt hozott, igaz, Guardado révén a mexikóiak egyszer eltalálták a kapufát is, ugyanakkor a túloldalon Suarez fejese a hálóban kötött ki.
    
A fordulást követően a mexikóiak - valószínűleg tudva a csoport másik mérkőzésének félidei eredményét - magasabb fokozatba kapcsoltak, de nem tudták értékesíteni helyzeteiket. A hajrában az eredmény már nem változott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!