Friss hírek

2006.02.01. 15:26

Névjegykártyás drogdílert fogtak

Nem volt nehéz dolga a kansasi rendőrségnek abban, hogy elfogjon egy drogdílert: Silvester Willaims ugyanis névjegykártyát nyomtatott magának.

BAMA

A híradásokból nem derül ki, hogy Silvester Williams nekifutásból hülye, vagy már helyből is az, csak annyit lehet tudni, hogy szerette volna fellendíteni az üzletet, ezért névjegykártyát nyomtatott magának. A névjegykártyán pedig minden adatot szépen és precízen megadott önmagáról: telefonszámát, lakcímét és minden egyéb elérhetőségét, ahogy az egy tisztes üzletemberhez illik is.

Még egy reklámszlogent is nyomtatott a névjegykártyájára: "Ha hamar el akarsz szállni, fordulj a főnökhöz!" Patrick Kickens, a Kansas állambeli Livenworth város rendőrkapitánya az eset kapcsán nyilatkozva elmondta, hogy "a rendőrségnek sokkal könnyebb dolga lenne, ha minden drogdíler ilyen üzleti szellemben végezné a munkáját".

Williams egyébként úgy bukott le, hogy névjegykártyájának egy példánya eljutott a livenworth-i rendőrségre. Onnan előbb felhívták telefonon, majd indultak is érte...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!