Közélet

2006.07.17. 13:10

Halálosan bántalmazta kislányát egy fiatal nő

Udvar-Pécs | Hétfő délelőtt elhunyt egy pécsi kórházban egy tizennégy hónapos kislány, akit a gyanú szerint az édesanyja bántalmazott szombaton este.

BAMA

A rendőrség szűkszavú közleményében mindössze annyit hozott nyilvánosságra, hogy az udvari kislányt szombaton éjszaka válságos állapotban szállították be az egyik pécsi kórházba. A szakszerű ellátást ellenére a gyermek hétfő délelőtt meghalt.
A hatóság szerint szombaton a kislányt édesanyja, egy huszonegy éves nő, többször is bántalmazta. A nőt halált okozó testi sértés gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették. A rendőrség a bűncselekmény körülményeit szakértők bevonásával igyekszik tisztázni.
A faluban senki nem érti, mi történhetett a végzetes szombati napon. A nőt, és a nála valamivel idősebb élettársát rendes embereknek tartják a helybeliek, éppen ezért a közelükben lakók megdöbbenve értesültek a hírről.
Az eszméletlen kislányra egy rokon talált rá, ekkor a nő ott ült a gyermek mellett. A mentők először a mohácsi kórházba vitték Nikolettet, ám ott az orvosok – állapota miatt – úgy határoztak, hogy azonnal a megyeszékhelyre szállíttatják, de sajnos ott sem tudták megmenteni az életét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!