Sport

2006.09.28. 18:28

MiZo: hiány magas játékosokból

Pécs | Kicsit foghíjas kerettel, az Autópark-PVSK-tól érkező három játékossal feldúsítva elkezdte az edzéseket a MiZo-Pécs női kosárlabdacsapata. Az edző szerint a legkomolyabb gondjuk a magas emberek hiánya lehet.

BAMA

A csütörtök délelőtti, Verseny utcában tartott tréningen Rátgéber László vezetőedző a Béres Tímea, Fegyverneky Zsófia, Iványi Dalma, Bujdosó Nóra, Amra Dapo, Fürtös Katalin, valamint az autóparkos lányok, Raksányi Krisztina, Sarok Nikolett és Kovács Nóra alkotta csapattal dolgozott. Hiányzott Vajda Anna, aki a térdműtétjét követően a napokban kezdhet el mozogni, valamint tanulmányi elfoglaltsága miatt Krivacsevics Tijana.
– A következő napokban kiderül, hogy ki milyen fizikai és lelki állapotban érkezett meg hozzánk – mondta Rátgéber László.
A szakvezető immár a keret szűkösségéből adódó problémákat is látja. Magas emberekből van hiány egyelőre a MiZónál, a Vajda, Béres, Whittle hármas ugyanis egy mérkőzésen összesen csak hatvanöt-hetven percet tölthet a pályán, a maradék tíz-tizenöt percre még hiányzik egy játékos. „Persze ha nincs pénz, akkor nincs, majd megoldjuk máshogy” – morfondírozott a dolgok jelenlegi állásán Rátgéber László.

További részletek a pénteki Dunántúli Naplóban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!