Hírek

2006.11.28. 15:23

Kóka: 2009-re mindenképpen elkészül az M6-os

Szili Katalin az M6-os gyorsforgalmi útról egyeztetett Kóka János gazdasági miniszterrel, és Bajnai Gordon fejlesztéspolitikai kormánymegbízottal.

BAMA

A megbeszélésen részt vett Tasnádi Péter, Pécs polgármestere, Baranya megyei szocialista országgyűlési képviselő, Hargitai János, a megyei közgyűlés fideszes elnöke, Wekler Ferenc, a Dél-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács elnöke és a Magyar Közút Kht. illetékese.

Az országgyűlés elnöke azért kérte a találkozót, mert a Baranya megyei képviselők szerint ellentmondó információk láttak napvilágot az M6-os végleges nyomvonaláról és a gyorsforgalmi út átadásának időpontjáról. Az elnöki iroda az MTI-nek annyit mondott: Kóka János a megbeszélésen ígéretet tett arra, hogy két hét múlva, a következő egyeztetésre elkészítenek egy szakértői anyagot az út lehetséges változatairól, de 2009 végére mindenképpen elkészül a teljes szakasz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!