Közélet

2007.02.12. 12:02

Párezer forintot raboltak a brutálisan megvert nénitől

Pécs | Amint arról hírt adtunk, szombaton éjszaka, feltehetően két támadó egy egyedül élő, idős asszonyt rabolt ki. Abrutálisan bántalmazott áldozatra néhány ezer forintja miatt támadtak a rablók.

M. B. (Dunántúli Napló)

Az ismeretlenek betörték a néni gyárvárosi házának ajtaját, bántalmazták, majd értékek után kutatva feldúlták a lakást. A rendőrség tájékoztatása szerint vasárnap a szomszédok tettek bejelentést, mivel gyanús lett számukra, hogy az asszonyt nem látják mozogni a házban. Ezt követően a járőrök találtak rá a lakásban, a hetvenöt éves néni súlyos sérüléseket szenvedett.

A megtámadott asszonyt csak vasárnap, a késő délutáni órákban tudták érdemben kihallgatni a nyomozók, mivel állapota ezt korábban nem tette lehetővé. Ennek során kiderült, hogy a brutális rablók mindössze néhány ezer forintot vittek magukkal, amit a nő pénztárcájában találtak, más értékek nem tűnt el a lakásból.

A rendőrségnek egyelőre nem sikerült a támadók nyomára akadnia, továbbra is nagy erőkkel keresik a tetteseket. A rablók akár nyolc évig terjedő szabadságvesztésre is számíthatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!