Hírek

2007.03.07. 15:44

Személyit kértek a 46 éves bort vásárló anyától

Elkérte az egyik pénztáros egy bort vásárló hölgy személyazonosító igazolványát, ugyanis nem volt biztos benne, hogy a vevő már nagykorú. A jogosítványból kiderült, a háromgyermekes brit anya immár 46 éves. Igaz, a plasztikai sebésztől korábban kapott számlákat tekintve a tévedést el is várhatta az asszony.

BAMA

Sarah Burge a pénztáros kérésére jókorát kacagott az üzletben, s elmondta, hogy valójában 46 éves. Az alkalmazott azonban erre hasonlóan reagált, s nem tágított, udvariasan elmagyarázta, hogy a törvény az alkohol vásárlását csak 21 éves kortól – legalábbis Nagy-Britanniában – engedélyezi. A háromgyermekes asszony végül elővette a jogosítványát, s a pénztáros elhűlve nyugtázta, hogy a nő már közelebb van az 50-hez, mint a negyedik ikszhez. „Csodálatos, hogy ilyen fiatalnak néztek”, mondta el lelkendezve Sarah Burge. A nem mindennapi körülmények között kapott bókot azonban el is várhatta a „Az Élő Barbi Baba”-ként is emlegetett hölgy. Eddig ugyanis 180 ezer angol fontot, vagyis majdnem 70 millió forintot költött plasztikai műtétekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!