Közélet

2007.03.17. 18:25

Előzetesből szökött meg egy pécsi fogoly

Pécs | Ablakon kiugorva szökött meg egy előzetes letartóztatásban lévő férfi Pécsen szombaton. A rendőrség keresi a fiatal szökevényt.

N. L. (bama.hu)

18.25.: Diósviszlói lakos a szökött férfi
Horváth Nóra, a pécsi városi rendőrkapitányság sajtóreferense közölte: a megszökött férfi 21 éves, 175 centiméter magas, vékony testalkatú, göndör hajú, diósviszlói lakos. 

17.30.: Takarítás közben szökött meg a fogoly
A rablás miatt előzetes letartóztatásban lévő férfi szombaton délelőtt szökött meg a pécsi büntetés-végrehajtási intézetből - közölte a Büntetés-végrehajtási Szervezet Országos Parancsnokságának parancsnok-helyettese.
Biczó László szerint még vizsgálják a szökés körülményeit, eddig annyit közöltek, hogy a fogvatartott takarítás közben szökött meg a Papnövelde utcai épületből.
A rendőrségtől származó információk szerint a szökött férfi egy Pécs környéki településen él, ezért a keresést a baranyai megyeszékhely mellett kiterjesztették a számba vehető falvakra is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!