Közélet

2007.03.20. 14:16

Tízmilliós hiánnyal vág neki az évnek a borváros

Villány | Az elmúlt héten fogadta el a város képviselő-testülete a település idei költségvetését, amely a jelen állás szerint tízmillió forintos hiánnyal indul.

K. J. (Dunántúli Napló)

Amint azt Takáts Gyula polgármester elmondta, az idei gazdálkodási lehetőségek miatt öt főtől biztosan megválnak a városi intézményekben, de a lista sajnos még korántsem teljes. Hogy gondjaikat enyhítsék, a forráshiányos településeket érintő pályázatokon is el kívánnak indulni, de minden lehetőséget megragadnak majd, hogy többletbevételhez, támogatáshoz jussanak. Újabb beruházásokra az önkormányzatnak ebben az évben valószínűleg nem lesz pénze, csak azokat a fejlesztéseket kívánják befejezni idén, amelyeket már korábban elkezdtek. A polgármester szerint ugyanakkor kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a városi intézmények – a lehetőségek adta keretek között – mindvégig működőképesek maradjanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!