Hírek

2007.04.06. 09:28

A botrány ellenére a MU hisz a továbbjutásban

asm

A Bajnokok Ligája két szerdai negyeddöntője után mind a négy csapat trénere bizakodó a jövő keddi visszavágókkal kapcsolatban. "Ha gólt tudunk szerezni hazai pályán, továbbjutunk" - vélekedett Ferguson, a MU trénere, a Roma-Manchester United (2-1) összecsapást követően. A szakember Scholes kiállítására is kitért, amit - szerinte - a rómaiak védője, Chivu kényszerített ki a játékvezetőből.

Spalletti, a Roma edzője: "Kiváló csapattal kerültünk szembe, amelyiknek a miénkénél jóval nagyobb a nemzetközi rutinja. Örülök a produkciónknak."

A Chelsea-Valencia találkozó 1-1-gyel zárult, ami a spanyolokat hozta kedvezőbb helyzetbe. Jose Mourinho, a londoniak trénere mégis optimista: "Most mindenki azt hiszi, hogy a Valencia közelebb került a továbbjutáshoz. Én azonban a spanyolok helyében óvatos lennék" Flores, a spanyolok mestere: Egyet ígérhetek: a Chelsea-nek fel kell készülnie, hogy hazai pályán többet fogunk támadni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!