Közélet

2007.05.21. 00:00

Tablóverseny 2007

Idén sem marad el a baranyai középiskolák tablóversenye. A kirakat után tehát fel a netre! A legtöbb szavaztot begyűjtő talbóért jutalom jár: a bama.hu beszáll a nyertes osztály bankettjének költségeibe.

BAMA

A tablók képet lehetőleg digitális képként, e-mailben várjuk a [email protected] címre, a levél tárgyaként "tablóverseny 2007"-et feltüntetve. Természetesen papírképeket is fogadunk, ezeket a Dunántúli Napló szerkesztőségének címén (7627, Pécs, Engel J. u. 8.) fogadjuk, a borítékon kérjük feltüntetni: „Tablóverseny 2007”.

A szavazás május 21-én indult. A később beérkezett tablókat is bevesszük a versenybe, ám azzal számolni kell, hogy a később befutó tablókra kevesebb idő marad szavazni.

Az eddig berékezett (és feltöltött) tablókat >> IDE KATTINTVA << lehet megnézni.

A szavazás június 18-ig tart, ekkor hirdetünk eredményt. (A szavazással és a játékkal kapcsolatos további információkat hamarosan közöjük honlapunkon.)

A legtöbb szavazatot kapó tablóért jutalom jár: a bama.hu beszáll a nyertes osztály bankettjének költségébe - hogy ne kelljen olyan mélyen a zsebetekbe nyúlnotok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!