Közélet

2007.05.11. 19:20

Wellness lesz a Balokányban

Pécs | Hatvanmillió forintért kelt el a Balokány egykori strandja, ahol a nyertes beruházó wellness-központot kíván létrehozni, úszó- és ülőmedencével, szaunával, jacuzzival.

Ny. Sz. (Dunántúli Napló)

[caption id="" align="alignright" width="323"] Ezrek fürdőztek, pihentek egykor a népszerű Balokányfürdőben (fotó: DN-archív)
[/caption]Eredményes lett a Balokány egykori strandjára kiírt pályázat, tájékoztatta lapunkat tegnap Szabó Tamás, a Pécsi Fürdő Kft. igazgatója. Egy érvényes pályázat érkezett, a befektető mintegy bruttó 60 millió forintot fizet az ingatlanért. A bevétel egy részéből a Hullámban gyermekmedence épülhet, a többit is fejlesztésekre fordítaná a pécsi fürdőcég. A pályázó wellness-központot kíván létesíteni a Balokányban. A felfrissülést szolgáló létesítményben egyebek mellett helyet kapna úszó- és ülőmedence, szauna, jacuzzi is. A beruházó a piacon jelentős cégnek számító Aquaprofit Zrt.

Címkék#Balokány

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!