Már négyszáz felett az elfogadóhelyek száma

Pécs | A Dunántúli Napló a múlt év decemberében útjára indított nagyszabású programja, a hűségkártya-program egyik legfontosabb pillére a havonta megjelenő Hűségmagazin, amelynek ma jelent meg májusi, sorrendben hatodik száma, amelytől most is azt várjuk, hogy nagy segítség lesz hűséges olvasóinknak vásárlásaik megtervezésében.

Egyre hasznosabb társ a mindennapokban a Dunántúli Napló Hűségkártya Egyre hasznosabb társ a mindennapokban a Dunántúli Napló Hűségkártya
Már több mint négyszáz üzlet és szolgáltató fogadja el a DN hűségkártyát, közülük többen megyén kívüliek. Mindez azt jelenti, hogy egyre nagyobb az esély arra, hogy akár mindennap használhassák vásárlásaikkor a DN hűségkártyát, mellyel jelentős megtakarítást könyvelhetnek el hónapról hónapra.

A május ráadásul minden eddiginél izgalmasabbnak ígérkezik, emiatt különösen érdemes lesz figyelni a Dunántúli Naplóban hetente megjelenő hűségoldalakat is, mert e hónaptól mindenkire még több akció vár, mint korábban valaha. Egy, a múlt héten már ismertetett ajánlatra ismételten szeretnénk felhívni olvasóink figyelmét, tekintettel a program és az ajánlat jelentőségére és nagyszerűségére, mégpedig a Pécsi Majálisra. A két- napos fieszta ugyanis feltehetően több tízezer embert vonz majd a jövő hétvégén, május 8-án és 9-én a Rókus-dombra, amelyre a DN hűségkártyával a helyszínen is kedvezményes, elővételi áron válthatnak belépőjegyet.

Kapcsolódó linkek:
» A Dunántúli Napló Hűségkártyaprogram oldala
» Adatbázis: keressen a Hűségkártya-elfogadóhelyek között!
» Csatlakozna? Töltse le, töltse ki, küldje be az adatlapot!

Megyei Piactér