Hírmorzsák 140 karakterben - tőlünk és másoktól

A koncepció veleje: csak a lényeget, de azt gyorsan. Közösségi platformként a Twitter nem versenyezhet a Facebookkal, de akinél a tájékozódás a fontos, annak itt a helye.

A Twitter lényegesen nyitottabb mint a Facebook: ahhoz, hogy kövessünk valakit, nem kell tőle pozitív visszajelzés (akit felveszünk a listánkra, mindössze egy email-értesítést kap arról, hogy figyeljük). Mivel egy-egy üzenet legfeljebb 140 karakter lehet, rövidre kell fogni a mondandót, a lényegre kell törni, határozottan. A megszállott hírfogyasztók közül éppen ezért sokan erre a 140 karakterre esküsznek.

Éppen ezért a Facebook mellett a Twitteren is jelen vagyunk. Pontosabban magyar megfelelőjén, a Yamm!-on. Arra törekszünk, hogy röviden, velősen, de a lehetőségek szerint közvetlen hangnemben írjuk meg, ami szerintünk fontos. Aki követ minket, ezeket a hírmorzsákat saját üzenőfalán is olvashatja. Így:

De a Yamm! jóvoltából nem csak mi jutunk szóhoz. A bama.hu főldalán található dobozban a teljes magyar Twitter-áradatból szűrjük ki a Péccsel, Baranyával kapcsolatos üzeneteket.

És hogy miért a Yamm! a favorit? Mi mondjuk a megyére szabott doboz miatt eleve nagyon szeretjük, de ugyanilyen hasznos a magyar trendkövetés (milyen témákról írnak legtöbbet a felhasználók?), a magyar celebek, hírességek üzenet-gyűjteménye. A Twitterhez képest az is plusz, hogy remek gyűjteményeket kínál képekből és videókból, ami mindenképpen egyedi szolgáltatásnak számít, hasznos és szórakoztató is. Ráadásul a regisztráció is így a legyegyszerűbb - itt lehet nekivágni.

És után persze követni minket - itt.

Megyei Piactér