Egyéb

2012.01.01. 10:58

Hogyan segít az Impulser terápia?

Az ember sejtjeinek a feladata, hogy tápanyagokat, oxigént és vizet vegyenek fel, és a felhasználás után salakanyagokat, széndioxidot és vizet válasszanak ki. Ennél az anyagcsere-folyamatnál életenergia jön létre.

BAMA

A testi sejtnek van egy „burka”, a sejtmembrán. Ennek a sejtmembránnak az elektromos felületi feszültsége kb. 70-90 mV. Ez a feszültség szükséges ahhoz, hogy a sejtmembrán áteresztő legyen a fent nevezett anyagcsere-folyamat számára, és a sejt megfelelően tudjon működni. A hiányzó felületi feszültség lehet egy olyan faktor, amiért egy sejt nem képes már jól funkcionálni. Egy másik ok lehet a nem megfelelő ellátás „nyersanyagokkal”, mint a víz, tápanyagok és oxigén. Hogy a szervezetünk legkisebb építőelemét állandóan működésben tartsuk, több feltételnek kell tehát teljesülnie. De hogyan kerüljön egy sejtbe elegendő tápanyag, víz és oxigén, ha a sejtfal zárva van? Vagy hogyan adhatók le a salakanyagok, ha a sejtfal nem áteresztő? Ilyen állapot miatt nemritkán keletkeznek alvászavarok, fáradtság, koncentrációs gyengeség, és következményként krónikus betegségek.
 
Tegyük fel, hogy biztosítjuk szervezetünk számára a sejtanyagcseréhez szükséges elemeket – vizet, oxigént és tápanyagokat –, azonban a membrán nem nyitott, hanem zárt, mert a felületi feszültség túl alacsony. Ekkor szükségünk van egy elemhez hasonló dologra, amelyet a sejtfalhoz tartva a felületi feszültség újra 70-90 mV lesz. A megoldás az Impulser terápia, amely ehhez a stimulációhoz gyenge pulzáló mágneses mezőket használ, amelyek a szükséges felületi feszültség biztosításával megnyitják ezeket a membránokat. Így már minden tényező adott a sejt optimális működéséhez.


 
Az Impulser terápia sok krónikus betegségnél vethető be más kezelés kiegészítőjeként. Ez viszonylag egyszerűen magyarázható. Ha egy csontsejt újra elkezd működni, akkor képes újra osztódni és szaporodni. Ha ezt olyan javallatokra fordítjuk le, mint az ízületi gyulladás vagy a csontritkulás, világos az összefüggés. A vérkeringés támogatása a fülzúgással vagy a migrénnel összefüggésben fokozott szerepet játszik, ahogy az anyagcsere javulása is diabétesz vagy gyulladásos betegségek esetén. Így az Impulser terápiának meglehetősen széles az alkalmazási területe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!