Kék hírek, bulvár

2016.05.13. 14:31

Két áldozata van az esti balesetnek

Pénteken délben a kórházban elhunyt a csütörtök esti, 6-os úton történt baleset életveszélyes sérültje, ezzel a karambol két emberéletet követelt.

Babos Attila (Dunántúli Napló)

Tragikus, halálos áldozatot is követelő közlekedési baleset történt tegnap este Pécsett, a 6-os úton a homokbányánál, mint arról be is számolt lapunk. Pénteken megkerestük a rendőrséget, hogy a legfrissebb információkról érdeklődjünk, és arról, hogy lehet-e már többet tudni a baleset körülményeiről.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] fotó: Löffler Péter
[/caption]

Sajnos nem jó hírrel szolgáltak, mert pénteken koradélután azt írták, hogy a balesetben összesen öten sérültek meg, az egyik férfi utas a helyszínen életét vesztette, egy másik férfit súlyos, életveszélyes, valamint két férfit és egy nőt súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők. A kórházban az életveszélyesen sérült férfi május 13-án a déli órákban elhalálozott.


 
A rendelkezésre álló adatok szerint Pécs és Pécsvárad között a 6-os úton Pécs közelében május 12-én, csütörtökön este hét óra körül két személygépkocsi ütközött össze. A Pécs irányából érkező autó eddig ismeretlen okból tért át a szembejövő sávba, s ott összeütközött a Pécsvárad felől érkező másik kocsival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!