Hírek

2006.01.31. 13:07

15 kiló heroin Rábafüzesnél

Százhuszonegy millió forint értékben, több mint 15 kilogramm heroint foglalt le a vám- és pénzügyőrség hétfő hajnalban a rábafüzesi határátkelőnél.

BAMA

A szervezet munkatársainak hétfő hajnalban a rábafüzesi határátkelő kilépő oldalán lett gyanús egy lengyel férfi, akinek gépkocsijában alapos vizsgálat után találták meg a kábítószert. A Szombathelyi Fővámhivatal mobil ellenőrző csoportjának kábítószer-kereső kutyája jelezte, hogy az autóban a hátsó ülések melletti kárpit alatt, és a motorháztetőnél is kábítószer-rejtekhely van. A jelzett helyekről később elő is került a drog.

Palotás József őrnagy, a Szombathelyi Fővámhivatal parancsnoka elmondta: elsősorban a szolgálatot teljesítő pénzügyőr rutinjának volt köszönhető a nagy fogás. Ugyanis annak ellenére felkeltette gyanúját a jármű és annak sofőrje, hogy a gépkocsi meglehetősen használt, helyenként már rozsdás, vezetője pedig egy 60 év körüli jól szituált férfi volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!