Hírek

2006.03.04. 16:54

Pornófilmmel zsarolt az ortodox pópa

Egy ortodox pap egy helyi önkormányzati képviselőnek csapdát állított, elcsábíttatta egy 17 éves lánnyal, és a szerelmi légyottot a fürdőszobából a pópa maga filmezte le. Zsarolni próbálta áldozatát, miután azonban ez nem sikerült, a templomban mutatta be híveinek a filmet.

BAMA

Mivel pályázott a tisztségére, a costesti-i Petrica Florea ortodox lelkész a tanító segítségével kompromitálni és zsarolni akart egy helyi tanácsost. Felbéreltek egy 17 éves kiskorú lányt, hogy csábítsa el Constantin Moisét, ők pedig közben a fürdőszobából lefilmezték a jelenetet.

A Szent Vajdák parókia 47 éves lelkésze és segítőtársa ezután az amatőr pornófilmmel a birtokában négy órán keresztül fogva tartotta és győzködte a tanácsost, írja alá a saját lemondását kérő papirost. Moise azonban ellenállt a zsarolásnak, ezért a feldühödött pap karácsonykor a templomban egy kivetítőn bemutatta a gyülekezetnek a filmet.

A felvétellel azonban szándékával ellentétben csupán annyit ért el, hogy kidobták a templomból és elűzték a faluból. Nemrég azonban hét álarcos fegyveressel a társaságában megpróbálta „visszafoglalni” szolgálati helyét, így azonban már a rendőrök is felfigyeltek rá. Petrica Florea jelenleg szabadlábon védekezhet, a vád ellene zsarolás és engedély nélküli fogva tartás, amelyért a legmagasabb kiszabható büntetés hét év szabadságvesztés. (gandul, hotnews, transindex)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!