Hírek

2006.01.19. 00:00

El akarták rabolni Blair kisfiát

F. K.

Brit lapértesülések szerint a Scotland Yardnak kellett megakadályoznia a brit kormányfő legkisebb fiának elrablását. Az értesülést a BBC közszolgálati televíziónak a londoni rendőrség képviselője is megerősítette. A brit lapok szerint a gyermekrablási kísérlet célpontja Tony Blair hatéves kisfia, Leo lett volna. A tervet a Fathers 4 Justice (Apák az igazságért) nevű, az elvált apák gyermekláthatási jogainak érvényesítéséért látványos eszközökkel küzdő brit szervezet egy csoportja dolgozta ki.
„Mi a gyerekeket nem elrabolni akarjuk, hanem éppen azon dolgozunk, hogy összehozzuk őket édesapjukkal” – mondta Michael O’Connor, a szervezet alapítója.
Az Apák az Igazságért több akciót hajtott már végre. Egyikük a Buckingham-palota erkélyére mászott fel Superman-kosztümben, másfél éve pedig a parlamenti alsóház üléstermének vendéggalériájáról lila kukoricaliszttel töltött gumi óvszereket hajigáltak Tony Blair felé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!