Friss hírek

2006.01.25. 06:42

Újra együtt dolgozna Thompson és Branagh

Az egykori színészházaspár azt fontolgatja, hogy tíz évvel a válásuk után újra együtt dolgoznak. Jó párost alkottak a filmszakmában, vallják, ellentétben a házaséletükkel.

BAMA

Emma Thompson és Kenneth Branagh úgy véli, hogy ismét együtt kellene dolgozniuk, és közösen filmet forgatniuk. Hiszen ők mindig is sokkal jobb partnerek voltak a filmvásznon, mint a házaséletben. A volt házaspár utoljára a "Dead again" cím filmben játszott együtt, és akkor kijelentették: soha többet. Ám most, tíz év után fontolóra vették a közös munkát. A válásuk után mindketten külön utakat követtek a filmszakmában. Emma Thompson 2003-ban Greg Wise színészhez ment feleségül, akitől gyermeke is született. "Beszélgettünk az újabb közös munkáról. Szerintem könnyen menne. Jó páros voltunk együtt a filmszakmában. Nagyon érdekes lenne számunkra újra együtt dolgozni most, hogy már nem élünk együtt. S miért ne tennénk?", nyilatkozta Emma.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!