Friss hírek

2006.01.25. 12:03

Jogszerűen lőtték le a dílert

Az előzetes vizsgálatok szerint jogszerűen használta a fegyverét tegnap késő este az a rendőr, aki lelőtt egy 22 éves kábítószer-fuvarozót Vecsésen – tudta meg a reggel.hu Csecserits István Pest megyei helyettes főügyésztől.

Nagy Eszter Dóra

 A P. P. monogrammal megnevezett személyt tolnai rendőrök bejelentése alapján próbálták elfogni. Úgy tudjuk, az akciót kommandósok bonyolították le. Az elfogás során elölről és hátulról kerítették be a keresett személy autóját, ám ő megpróbált kitörni. Közben egy rendőrt is elütött, s több járművet is összetört. A lövések azután dördültek el, hogy több felszólításra sem állt meg. Az egyik golyó a nyakán érte a lelőtt férfit. A rendőrök megpróbálták újraéleszteni, ám mire a mentők kiértek, meghalt. A halott férfi kocsijában nagy mennyiségű – egyelőre meg nem határozott fajta – kábítószert találtak a rendőrök. Az eset pontos körülményeinek kivizsgálását az Ügyészségi Nyomozó Hivatal végzi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!