Sport

2006.01.30. 16:30

Verőci és Bencsik is nehéz szezon előtt áll

Mohács | Az idei versenyszezon előtti alapozást már tavaly októberben elkezdték a Mohácsi TE-Baranyatégla evezősei, akiket a zajló, és persze jéghideg Duna teljesen kiszorított a partra.

BAMA

Lakatos Tamás edző tanítványai a tanmedencében, a torna- és a konditeremben erősítenek, valamint hegyi futással (már amennyire a mohácsi szőlőhegyet annak lehet nevezni...) egészítik ki a programot.
Miután Haller Ákossal és Pető Tiborral sem alkotott párosban maradandót, Bencsik Gábor ismét egyedül húzza majd a lapátokat. Szinte biztos, hogy indul felnőtt egyesben az angliai világbajnokságon, hiszen a párosban szereplő Halleren és Petőn kívül nincs hazai ellenfele a kvalifikáció.
Lakatos Tamás szerint nagyon nehéz dolga lesz az erős mezőnyben, Haller például tavaly Gifuban (Japán) csak a 17. helyen végzett.
Verőci Lídiának szintén a felnőttek között kell bizonyítania, ő azonban ezúttal párosban áll majd rajthoz a versenyeken. A mindössze 20 éves Szabó Katalinnal egy hajóban idén valószínűleg kevésbé eredményes évben bízhatnak, jövőre azonban már jobban összeszokhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!