Hírek

2006.01.31. 21:04

Thierry Henry az Arsenalnál marad?

Arsene Wenger az angol élvonalban szereplő Arsenal labdarúgócsapatának szakvezetője abban bízik, hogy Thierry Henry, a francia válogatott támadója minél hamarabb szerződést hosszabbít.

BAMA

A 28 éves labdarúgó, akit már az FC Barcelonával is hírbe hoztak, azt nyilatkozta, hogy szívesen maradna a londoni klubnál, ám új megállapodását még nem írta alá. "Nem ígérte meg, hogy nálunk marad, de azt mondta, hogy szívesen futballozna még az Arsenalban" - jelentette be a szintén francia tréner.

Az új megállapodás öt évre szólna, és a csatárzseni 100 ezer fontot (36 millió Ft-ot) keresne hetente. A bajnokságban a vártnál gyengébben szereplő együttes célja a Bajnokok Ligája főtáblájára jutás. A piros-fehér alakulat a következő szezonban költözik az új, 60 ezer néző befogadására alkalmas stadionba.

A fővárosiak 37 ponttal a tabella ötödik helyén állnak, 25 ponttal lemaradva a bajnoki címvédő és listavezető Chelsea-től, és néggyel a már BL-selejtezőt érő negyedik helyen álló Tottenham Hotspurtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!