Friss hírek

2006.02.01. 08:23

Az MTV erdélyi nézőkre számít

Az MTV elnöke szerint nem valószínű, hogy összeolvadna valaha is az m2 és a Duna Televízió, de szorosabb együttműködés elképzelhető.

BAMA

"Amikor a Román Televízió vezetőivel találkoztunk ősszel, megállapodtunk, hogy készül egy reprezentatív felmérés. Ez a magyar nyelvű csatornák erdélyi nézettsége mellett a tetszési indexekre is vonatkozna. Ezt a mérést tavasszal elvégezzük" – mondta Rudi Zoltán az Erdélyi Riportnak.

Arra a kérdésre, hogy milyen esélyt lát arra, hogy az m2 és a Duna összeolvadjon, Rudi elmondta: “a legkülönfélébb asztaltársaságokban a legkülönfélébb okos és szamár ötletek kerülnek napirendre. A közszolgálati csatornák számát nem csökkenteni, hanem növelni kell. Szükség lenne gyermek- és ifjúsági csatornára, közéleti hírcsatornára, tudományos ismeretterjesztő csatornára, kulturális csatornára. Ez a jövő, s ebben, remélem, a majdani DTV is partner lesz.” (transindex)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!