Hírek

2006.02.08. 09:36

A locknessi szörny visszatér

Igaz, csak mozifilmen, és valamikor 2006 végén, 2007 elején, amennyiben a nagyköltségvetésű film forgatása befejeződik Skóciában és Új-Zélandon.

BAMA

A Vízi Ló (The Water Horse) forgatókönyvét az a Dick King-Smith jegyzi, aki a Babe című filmét készítette. Sikerült megnyerni a filmhez három hollywoodi produkciós irodát, a Walden Mediát, a Beacon Pictures- és a Revolution Studios-t, a rendező-producer pedig Douglas Ree, az Ecosse Films vezetője.

A 2006-os esztendő skót filmtermésének legköltségesebb alkotása lehet a Vízi ló, ami a speciális effektusok miatt kerül sokba, erről pedig a Gyűrük ura, a King Kong vagy a Narnia filmekben is közreműködő Weta Digital gondoskodik.

A film két gyerek meséje a második világháborús Skóciában, akik találnak egy csodatojást. Titkukból kikel a csodalény, amiből aztán a legenda  locknessi szörnyet farag. A szörny viszont nem Skóciában, hanem Új Zélandon készül el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!