Friss hírek

2006.02.08. 11:45

Ralph Fiennes szakított a párjával

Tizenegy évi együttélés után szakított a neves angol színész tizennyolc évvel idősebb élettársával, Francesca Annis színésznővel. Különválásukat Francesca Annis ügyvédje jelentette be Londonban.

BAMA

A nagy korkülönbség miatt sok szóbeszédre okot adó együttélésük 1995-ben kezdődött, amikor egy emlékezetes angliai Hamlet előadásban Fiennes alakította a dán királyfit, Annis pedig az anyját, Gertrudot. "Anya" és "fia" azonnal egymásba szeretett. A most 43 éves Fiennes az új szerelem miatt vált el korábbi feleségétől, a napjainkban már 61 éves Annis pedig Fiennes miatt hagyta el fotós élettársát. A színésznő még egy évvel ezelőtt is úgy nyilatkozott az egyik lapnak: sohasem okozott gondot közöttük a nagy korkülönbség. "Tíz éve vagyunk együtt, és akármit is hoz a jövő, amit eddig együtt töltöttünk, az nagyon szép, nagyon különleges volt." Ez azonban mostmár valóban múlt idővé vált.

Bár Fiennes még nem nyilatkozott, brit lapok tudni vélik, hogy a színész egy fiatal román énekesnővel, Cornella Crisannal két éve tartó kapcsolata miatt rúgta fel hosszú együttélését Francesca Annisszal. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!