Közélet

2006.02.14. 11:05

Állást, kocsit is ígért a csaló

Pécs | A városi rendőrkapitányság csalás gyanúja miatt eljárást indított egy bajai illetőségű férfi, U. J. ellen. A hatóság tájékoztatása szerint a férfi tavaly nyáron újsághirdetésekben munkát kínált, majd a jelentkezőkkel szerződést is kötött, tízezer forintért cserébe. A munkára vágyók dolga az volt, hogy iskolákkal különböző sportrendezvények szervezéséről állapodjanak meg.

BAMA

Időközben a megbízó eltűnt, és persze a pénzt sem adta vissza. Mindemellett a nyomozók szerint más is van a rovásán. Ugyancsak tavaly nyáron a férfi reklámautók szállítására is egyezséget kötött több emberrel. Az ügylet lényege az volt, hogy százezer forintért cserébe a gépjárművek egy idő után a befizető tulajdonába kerülnek. U. J. ezt sem teljesítette.
A rendőrség a további részletek tisztázása érdekében most azt kéri, jelentkezzenek azok, akiket ily módon megkárosított a gyanúsított.
A pórul járt emberek vagy a városi kapitányságon, vagy a 107-es segélyhívó számon tehetnek bejelentést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!