Friss hírek

2006.02.16. 07:59

Mindenki vállalná az MLSZ-elnökséget

Mindhárom jelölt, azaz Genzwein Ferenc, Kisteleki István és Pellady Péter is elvállalná a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöki posztját.

BAMA

Az MLSZ-t a február 27-i közgyűlésig irányító ad hoc bizottság vezetője, Kisteleki szándékát közleményben tudatta az MTI-vel: "Azért mondtam igent a megtisztelő felkérésre, mert meggyőződésem, hogy azt a munkát, amit elkezdtünk, folytatni kell és ez feltett szándékom is".

Kisteleki egy héttel azután döntötte el, vállalja a megméretést, hogy az MLL taggyűlésén és az amatőröket képviselő megyei szövetségi elnökök összejövetelén is jelentős támogatást kapott.

Pellady Péter, aki az MLSZ marketing ügyeit intézte, a távirati iroda megkeresésére szintén azt válaszolta, indul az elnökválasztáson. "Elvállalnám a feladatot, de előbb el kell készítenem a programom, s a küldöttek előtt szeretném tisztázni magam az elmúlt hónapokban a sajtóban megjelent vádak alól" - mondta az üzletember. Hozzátette, az elmúlt években ő szerezte a legtöbb pénzt a magyar labdarúgás számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!