Sport

2006.02.20. 09:32

Pecsétgyűrűk a legjobbaknak

Pécs | Mostanában a sportegyesületek között is szokásba jött, hogy a báli szezonra időzítik az előző esztendőben kiemelkedő eredményt elérő versenyzőik, szakvezetőik kitüntetését is. Így a pécsi Sportbálhoz hasonlóan, ahol a városi jutalmak találtak gazdára, a PTE-PEAC is báli hangulatban díjazta legjobbjait.

BAMA

A női kézilabdások ügyvezetője, korábbi „mindenese” Schvara László, illetve a labdarúgó-szakosztály vezetője, Illés József amolyan életműdíjként vehette át a klub Pecsétgyűrűjét. A sportolók közül ugyane kitüntetésben részesült a több sportág kipróbálása után végül a kéziseknél kikötő Kemenes Péter is.
A sportkör elnöke, Papp Gábor emellett további kitüntető címeket is átadott: dr. Takács Bélánét a PTE-PEAC örökös tagjává fogadta, míg Az év támogatójának a Siklós és Vidéke Takarékszövetkezet bizonyult.
A klub sportolói közül 2006-os produkciójáért Lutz Andrea (kézilabda), Jedlicska Zsolt (kézilabda), Gyén  László (asztalitenisz), Réder Anita (kosárlabda), Szabó Tamás (röplabda), Horváth Viktória (aerobik), ifj. Danka Sándor (vívás), Stiefel László (labdarúgás) és Simándi Árpád (labdarúgás) részesült elismerésben.
ŰA klub mellett a vívószakosztály külön is értékelt: náluk Csobó Dávid és Peterdi András érdemelte ki a szakvezetők különdíját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!