Közélet

2006.02.21. 13:21

Százezer a rablókért

Bakóca – Komló | Súlyos sérüléseket szenvedett hétfőn éjszaka egy idős bakócai asszony, mikor a házát kirabló tettesek rátámadtak. A védekezésre képtelen lakó értékeit elrabló ismeretlenek kézrekerítése érdekében a rendőrség magas jutalmat tűzött ki.

BAMA

Csoportosan elkövetett rablás miatt folytatnak eljárást a Komlói Rendőrkapitányság életvédelmi alosztályának nyomozói. Dömös Zoltán százados, a bűnügyi osztály vezetője elmondta, hogy hétfőre virradó éjszaka ismeretlen tettesek az ablakot betörve behatoltak egy bakócai, közel 80 esztendős, magatehetetlen nő családi házába.
Az idős nőt annak ellenére, hogy védekezésre képtelen, durva, brutális módon tettleg bántalmazták. Ezt követően a gátlástalan elkövetők a házból különböző értékeket, értéktárgyakat magukhoz véve távoztak.
Az idős, önmagát ellátni képtelen sértett a brutális támadás következtében súlyos sérüléseket szenvedett.
Tekintettel a bűncselekmény rendkívüli körülményeire, az elkövetés brutalitására, a megyei rendőr-főkapitány, dr. Sárközi Ferenc dandártábornok 100 ezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek.
A Komlói Rendőrkapitányságon várják azok jelentkezését, akik a bűncselekménnyel, vagy azok elkövetőivel kapcsolatban bármilyen felvilágosítást tudnak adni.
Jelentkezni a 107, illetve 112 segélyhívón, valamint a komlói kapitányság 582-460-as telefonszámán, az életvédelmi alosztályt kérve lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!