Friss hírek

2006.02.22. 16:46

Született feleségek - alsónemű nélkül

Egy beteges hajlamú rajongó megpróbálta ellopni a Született feleségek című tévésorozat főszereplőinek alsóneműjét.

BAMA

Teri Hatcher, Eva Longoria, Marcia Cross, Felicity Huffman és Nicollette Sheridan eléképedve vette tudomásul, hogy egy megszállott rajongó többször is kísérletet tett arra, hogy megszerezze alsóneműiket. A Született feleségek című sorozat sztárjait üldöző megszállot megpróbálta rábeszélni legközelebbi munkatársaikat, hogy a Los Angeles-i stúdióból lopják el a színésznők bugyiját. Készpénzt kínált azoknak, akik elhozzák neki a művésznők alsóneműjét.

Mint a lopásra felkért munkatársak elmondták, a rajongó számára egyáltalán nem jelentett problémát a téma, nem jött zavarba és nem izgult, hanem egyszerűen, teljesen hétköznapi szinten beszélt arról, mire kéri meg őket - mintha csak azt kérdezné, hány óra van.

"Azt egyelőre még senki sem tudja, hogy egy megszállott rajongóról van-e szó, aki esetleg veszélyes is lehet, vagy csak egy szemfüles üzletemberről, aki nagy hasznot remélve szeretné továbbadni, értékesíteni a sztárszínésznők alsóneműjét" - mondta el a stáb egyik tagja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!