Sport

2006.02.23. 13:11

Nem óvnak, de újrajátszást kérnek

Komló | Kellemetlen közjáték előzte meg a szombati Komlói Bányász – Elektromos férfi ifi kézilabdamérkőzést. A Bacs, Dravecz bírópáros a – szerintük – február 2-án lejárt sportorvosi igazolás miatt nem engedte játszani a hazaiak legjobbját, a gólerős Drinóczi Balázst.

BAMA

A komlóiak hiába győzködték a játékvezetőket, hogy a bélyegző alatt nem 02. 02-es, hanem 08. 02-es, tehát augusztusig érvényes dátum található, s hiába mutatták a játékos regisztrációs kártyáját, amelyen valóban az augusztusig érvényes sportorvosi időpont volt feltüntetve, a bírók hajthatatlanok maradtak. Drinóczi nem játszhatott, a Bányász pedig kikapott.
Péter Szabó Zoltán, a komlóiak technikai vezetője elmondta, az eset miatt nem óvnak, mert teljesen vétlennek tartják magukat, így nem szeretnék befizetni az óvási díjat sem. Inkább egy levélben jelzik a szövetségnek a történteket, amelyben a sportszerűségre hivatkozva a mérkőzés újrajátszását kérik, természetesen úgy, hogy az ezzel járó költségek ne a két vétlen csapatot terheljék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!