Friss hírek

2006.02.26. 15:35

Kóka nem vitázik szerdán Áderrel

A gazdasági miniszter nem vitázik jövő szerdán a Fidesz frakcióvezetőjével, Áder Jánossal az energiapolitikáról és a megélhetésről, mivel aznap az orosz elnökkel találkozik, közölte Kóka János vasárnap egy budapesti sajtótájékoztatón.

BAMA

A gazdasági miniszter hozzátette, készen áll a vitára és várja a hivatalos megkeresést. Kóka János „kifejezetten kulturálatlan dolognak" nevezte, hogy Deutsch-Für Tamás (Fidesz) szombaton sajtótájékoztatón üzente: jövő szerda az általuk kiválasztott időpont. Megjegyezte: szeretné a vitát megelőzően megismerni a Fidesz energiapolitikával és gazdaságpolitikával kapcsolatos programját, egyben javasolta, hogy Magyarország jövőjét jelentő témákat is vegyen be a vitarendbe  a Fidesz. Példaként említette az oktatást, a fejlesztéspolitikát, a környezetvédelmet és az informatikát. A Fidesz pénteken jelentette be, hogy nyolc héten át tartó nyilvános televíziós vitasorozatot kezdeményez kormánytagokkal hét, az embereket leginkább érdeklő témában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!