Hírek

2006.03.06. 17:18

Fidesz-hajrá az ingadozókért

Április 4-én, kedden kezdődik, és péntekig tart a Fidesz utolsó kampányhajrája – értesült a reggel.hu. A Fidesz titkos kampánystábja mintegy 35 ezer aktivistát mozgósít, a munkát 10-16 fős csoportokban végzik majd a kampányemberek.

BAMA

A stábot Kubatov Gábor, a Fidesz soroksári vezetője, a Polgárok Házának ügyvezető igazgatója irányítja, az előkészületek és az első felkészítés – lapértesülés szerint – már megtörténtek. A március 17-én Mosonmagyaróváron és Szentendrén tartandó időközi helyhatósági választásokat egyfajta próbának szánják.

Korábban vezető fideszes politikusok – így Szíjjártó Péter és Rogán Antal is – tagadták az alternatív kampánycsapat éltét, de információk szerint az ellenzéki párt rendkívüli fontosságot tulajdonít a megkereséseknek. A reggel.hu úgy tudja, az aktivisták párosával csengetnek majd be a lakásokba: előzetesen összeállított címlisták alapján keresik majd fel a választókat, melyet – a pontos feladatokkal együtt – szintén az utolsó pillanatban, április 4-én reggel kapnak meg a résztvevők. Ismereteink szerint nap közben, délelőtt tíztől legkésőbb este nyolcig jelentkeznek be a portákon, feladatuk, hogy a megkeresetteket választási részvételre ösztönözzék. Az aktivisták – tudomásunk szerint – a pártot népszerűsítő szóróanyagokat és Orbán Viktor levelét adják majd át a háziaknak.

Információink alapján a párt korántsem az ellenoldal szavazóit igyekszik majd meggyőzni az utolsó pillanatokban, hanem a Fidesszel szimpatizáló, ám valamilyen okból ingadozó választókat keresik majd fel. Forrásaink a korábbi hírekkel ellentétben cáfolták, hogy a tízegynéhány fős kampánycsapatok feladatuk ellátásához autót kapnának, ám megtudtuk, a jármű- és egyéb költségeiket fedezi a párt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!