Sport

2006.01.27. 19:32

Az erő velük van

Pécs | Vasárnap 15 órától a Lauber Dezső sportcsarnokban rendezik a Magyarország Legerősebb Embere PannonPower-kupát, amely a 2006-os Magyar Kupa-sorozat nyitóviadala. Hasonló erőfitogtatást már láthattak a pécsiek, ami két évvel ezelőtt nagy sikert aratott, a szervezők éppen ezért gondoltak arra, hogy ismét a baranyai megyeszékhely adjon otthont a rendezvénynek.

BAMA

Darázs Ádám főszervezőtől megtudtuk, a vasárnapi csak kedvcsináló, felvezető az április végi, május eleji három napos Magyarország Legerősebb Embere, majd az augusztusi Világ Legerősebb Embere Magyar Nagydíj előtt, amit mind Pécsett tartanak.
A programban ezúttal is már-már emberfeletti erőfeszítést igénylő, ötletes versenyszámok találhatók: 320 kilogrammos traktorkerék átfordítása, 300 kg-os lengősúlycipelés, vagy például a Konan-kör, amelynél egy speciális állványra tett 320 kg-os súlyt kell minél többször körbe-körbe vinni.
A pécsi szurkolók az ingyen látogatható versenyen egy hazai versenyzőnek is drukkolhatnak, a még junior korú Novák László első elsőosztályú versenyén vesz részt, elkel hát neki a bíztatás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!