Friss hírek

2006.01.29. 14:46

Orbán Viktor értékelte az évet

Megkezdődött vasárnap délután a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület (MPEE) rendezvénye, amelyen Orbán Viktor Fidesz-elnök elmondja immár hagyományossá vált évértékelését.

BAMA

A budapesti SYMA-csarnokban Martonyi János, az Orbán-kormány volt külügyminisztere, az MPEE elnöke mondott köszöntőt, és kérte fel a volt kormányfőt beszéde megtartására. Előzőleg külön köszöntötte a rendezvényen megjelent Mádl Ferenc volt köztársasági elnököt, aki ezen a napon töltötte be 75. életévét. A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület rendezvényére érkezőket a csarnok bejáratánál egyebek mellett magyar zászlókat és fideszes kitűzőket árusító pultocskák fogadták. A kitűzőkön például "Az én miniszterelnököm" felirat, Orbán Viktor képe vagy az ellenzéki párt kampányjelszava, a Változás volt látható. A közönséget narancssárga széldzsekis fiatal önkéntesek terelgették a helyekre; a terem 14 órára megtelt.

A hallgatóság soraiban több helyütt magyar zászló lengett, a győzelem V-betűjét mutató narancssárga papír kezek lobogtak, némelyek magyar nemzeti színű nyaksálat viseltek, amelynek fehérjébe a Hajrá Magyarország! jelszó volt szőve.

"Változott a világ, de nem eleget" - konferálta fel az MPEE-elnök Orbán Viktor évértékelését. Orbán Viktor nem pulpituson, hanem a csarnok közepén, a székekkel minden oldalról körülvett színpadon állva beszél. A térséget hatalmas poszterek fogják közre, amelyek narancssárga alapon hirdették: Munka, Otthon, Család.

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!